Een creatieve seminar, een persoonlijke receptie of een gezellig bedrijfsfeest, het is allemaal mogelijk.

Een onvergetelijk, uniek en verrassend event organiseer je bij Frame21. Niet voor niks is fun één van onze USP’s! In een creatieve omgeving en op een ongedwongen manier leer je elkaar kennen of beter kennen. Een plek waar jij je netwerk op een professionele manier groter maakt. Waar sociaal en persoonlijk de boventoon voeren. Wij beschikken over de ideale accommodatie én over de know-how om het optimale uit het evenement te halen. Voor een onvergetelijk event komt je bij Frame21. The place where you get in touch with people and where you stay in touch with people.

De perfecte eventlocatie voor jou

Organiseer je een creatieve workshop, een interactieve seminar of een groot bedrijfsfeest? Waar kun je dat nu beter geven dan in een innovatieve omgeving met een vintage touch en een bourgondische twist? De uitstekende bereikbaarheid, het unieke concept en de stijlvolle uitstraling zorgt dat Frame21 zich onderscheidt van elke andere traditionele locatie. Daar komt bij dat bij ons niets onmogelijk is. Wij hebben altijd een oplossing. Frame21 is a solution creator.

Een ruimte op maat!

Een ruimte voor 100 personen waar 25 mensen in staan, is ongezellig en geeft weinig sfeer. Een ruimte voor 50 personen waar 80 mensen in moeten, is ook verre van ideaal. Bij Frame21 ben je daarom verzekerd van een ruimte op maat. Of je nu met 10, 20, 40, 80 of 100 personen komt, wij zorgen voor een ruimte met een creatieve ambiance en een ruimte waar alles aanwezig is. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om in onze DoCK I of DoCK II een event te houden, maar het kan ook in onze stijlvolle Club Lounge inclusief golfbaan. Frame21 is dé plek voor een uniek en persoonlijk event dat net even wat anders moet zijn.

Evenement Frame21

Meer weten?

Download dan onze brochure.

Wat doen wij voor jou?

Naast dat wij natuurlijk zorgen voor een mindblowing locatie, doen wij nog veel meer voor jou:

  • Wij regelen de catering.
  • Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak.
  • Wij zorgen dat alle details kloppen.
  • Wij ondersteunen je tijdens het gehele event.

Bij ons ben je gegarandeerd van een succesvol event. Wij regelen, uiteraard samen met jou, alles tot in de puntjes.

Organiseer het event van het jaar bij Frame21!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.