NEXT FRAME21 SOCIAL CLUB
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

“Where business becomes pleasure”

Frame21 heeft haar eigen Social Borrel Club!

Waarom? Omdat we daar goed in zijn en mensen bij elkaar willen brengen. Nieuwe connecties en nieuwe insights! Share a drink and make sure you don’t miss opportunities! Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om samen met een business partner, relatie of collega lekker bij te praten en om je netwerk uit te breiden. Het is niet zomaar een borrel club. Elke maand komen er belangrijke weetjes voorbij over zakelijk Roosendaal. We nodigen interessante mensen uit om ons op de hoogte te houden van nieuwe trends in de markt. We delen business tips en maken kennis met nieuwe bedrijven in de regio. Uiteraard zorgen wij voor een gezellige setting met borrelhapjes en natuurlijk Belgische biertjes. We blijven namelijk trouw aan onze Belgische roots!

Stay tuned

De Frame21 Social Club is zeker niet zo maar een borrel club. Op elke maandelijkse editie komen belangrijke weetjes voorbij over zakelijk Roosendaal, nodigen we geregeld interessante mensen uit om ons op de hoogte te houden van nieuwe trends in de markt, delen we business tips of maken we kennis met nieuwe bedrijven in de regio. Ook exclusieve bedrijfsbezoeken in Roosendaal komen op het programma, dus zorg dat jij er ook bij bent en blijf zo op de hoogte van ondernemend Roosendaal.

Wat biedt onze Frame21 Social Club?

Naast dat wij natuurlijk zorgen voor een mindblowing locatie en heerlijke ambiance, biedt onze Social Borrel Club nog veel meer voor jou:

  • Laagdrempelige borrel om met je collega’s, werknemers en/of zakelijke relatie aan te schuiven
  • De lekkerste combi van Nederlandse en Belgische snacks en drankjes
  • Gave acties, activiteiten en inzicht in de laatste trends & ontwikkelingen
  • De laatste updates van de business in Roosendaal en omgeving

Bij onze Frame21 Social Borrel Club gebeurt het! Elke 2de donderdag van de maand, zorg dat jij er bij bent. We zien je graag!

Zorg dat jij er de volgende keer ook bij bent!

Meld je vandaag nog aan voor de Frame21 Social Club.