HET GEBEURT OP DE FRAME21 SOCIAL CLUB
NIEUWE CONNECTIES, NIEUWE INSIGHTS, ELKE 3e DONDERDAG VAN DE MAAND
FRAME21 ROOSENDAAL
DÉ LOCATIE VOOR AL JE VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN!
GEEF JE MEETING EEN NIEUWE DIMENSIE
VERGADER IN STIJL IN ONZE CLASSY OF CREATIEVE RUIMTES VAN 2 - 100 PERSONEN

Een vergadering of evenement organiseren?

Frame21 heeft voor elke wens een stijlvolle of creatieve oplossing!

Haal meer uit je vergadering, je evaluatiegesprekken, je trainingen of je team. Frame21 beschikt over stijlvolle, modern uitgeruste vergaderruimtes en boardrooms. Het is de ideale locatie voor onvergetelijke, unieke en verrassende meetings of evenementen. De verschillende ruimtes hebben bij ons verschillende doeleinden. Creatieve ambiance en classy uitstraling. Of je nu met 2 of met 200 personen komt, we hebben alles in huis om er voor jou het optimale uit te halen!

VERGADERRUIMTES

Frame21 geeft vergaderen een hele nieuwe dimensie. Wij beschikken over 8 vergaderruimtes die variëren in grootte, van 2 personen tot en met 100 personen. Dat is vergaderen in stijl!

EVENTS

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw workshop, seminar, receptie of bedrijfsfeest? Frame21 business center beschikt over modern uitgeruste meetingrooms.

SOCIAL CLUB

The Frame21 Social Club; where business becomes pleasure. Het gezellige én nuttige maandelijks netwerkevent voor Roosendaal en omstreken!

Over Frame21

Fun

Werken in het business center van Frame 21 is meer dan alleen werken. Het is ontspanning, gezellig en geeft plezier, kortom: Fun! De golfbaan en de ballenbak voor volwassenen dragen bij aan deze beleving. Natuurlijk zorgt ook de mix tussen Belgen en Nederlanders voor bijzondere anekdotes!

Fair business

Op een professionele en eerlijke manier ondernemen. Een community opbouwen waarbij je van elkaar kunt leren. Een groep ondernemers die elkaar versterken en die ideeën uitwisselen. Bij Frame21 gaat het om het saamhorigheidsgevoel en doen we niet aan ellebogenwerk.

Flexibel

Everything is possible at Frame21. Flexibiliteit is wat wij jou bieden. Wij verkopen geen nee, maar denken in oplossingen. Op zoek naar een perfecte kantoorruimte of een vergaderzaal? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij regelen het voor je.

Frame21

Bij Frame21 gaan deuren open voor degene die openminded, grensverleggend en grensoverschrijdend zijn. In ons business & meeting center worden al je zintuigen geprikkeld en haal je het optimale uit jezelf.