“There is no elevator to success. You have to take the stairs.”

De subtiele huisparfum dringt op een aangename manier je neus binnen. Onze vriendelijke receptioniste verwelkomt je met haar brede glimlacht. De relaxte loungemuziek zorgt er direct voor dat jij je op je gemak voelt. En de trendy en vintage uitstraling maken het geheel compleet. De Frame21 experience begint direct bij binnenkomst. Op dat moment besef je dat Frame21 meer is dan alleen een kantoorruimte. Het biedt een flexibele werkomgeving waar ruimte is voor creativiteit, ontspanning en ontwikkeling. Van oorsprong een Belgisch concept dat zich nu ook in Roosendaal gaat ontpoppen.

Het business en meeting center van de toekomst

Bij Frame21 liggen werk en ontspanning dicht bij elkaar. Een business center met een huiskamersfeer. Professionaliteit en focus aan de ene kant, gezelligheid en socializen aan de andere kant. Met onze uitstekende positionering tussen Antwerpen en Rotterdam bieden wij oplossingen voor diverse ondernemers. Flexibele kantooroplossingen, vergaderzalen en ondersteunende office diensten, maar ook grensoverschrijdende activiteiten. België en Nederland zijn nauw met elkaar verbonden en dat geeft veel mogelijkheden voor ondernemers. Starters, ZZP’ers, MKB’ers of multinationals, wij hebben voor iedereen de kantooroplossing op maat!

The Frame21 experience

Bij Frame21 worden al je zintuigen geprikkeld. Je voelt, hoort, ziet, proeft en ruikt het gevoel dat Frame21 uitstraalt. Je wordt getriggerd om het optimale uit jezelf en je bedrijf te halen. Grensoverschrijdend en verrassend. Je komt in contact met andere ondernemers en samen vorm je een ijzersterke community. Een vintage touch en een bourgondische twist, dat is Frame21. De ballenbak voor volwassenen, de indoor golfbaan met putting hole en de vintage club lounge met bar versterken deze experience. Als member van Frame21 ben je trots, kijk je vooruit, gebruik jij je geld en tijd efficiënt en ben je openminded. Niet alleen jij, maar ook je collega’s en klanten voelen zich direct thuis bij Frame21.

Wat te doen bij Frame21?

Wij bieden plaats aan 200 werkplekken. Deze plekken variëren van flexplekken tot vaste Private Offices. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres als je op een nieuwe, dynamische manier wilt vergaderen of een onvergetelijk event wilt organiseren. Bistro The Belgian en The Club Lounge zijn de plekken die het werk even doen laten vergeten. Een perfecte combinatie tussen geconcentreerd werken en plezier.

It’s in the name

De naam Frame21 komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het verwijst naar het stalen frame van het karakteristieke gebouw en naar de afslag 21 die je vanaf de snelweg neemt. Wij liggen op een ideale ontmoetingsplek. Tussen de twee wereldhavens van Antwerpen en Rotterdam.