Het business center waar ontwikkeling, werk en ontspanning perfect samensmelten!

Onze kantoren

Kantoorruimte huren doe je bij Frame21 in Roosendaal. Wij bieden kantoorruimte voor ondernemers met passie en stijl. Voor degene die verder durven te kijken, gericht zijn op de toekomst, grensverleggend en verrassend zijn. Voor de slimme ondernemer die houdt van socializen en graag zijn of haar netwerk uitbreidt. De professionals die willen groeien, efficiënt willen ondernemen en houden van een goede combinatie tussen fun and focus. Maar zeker ook voor de bourgondiërs die van een lekkere lunch en een goed glas wijn houden. Wil je een werkruimte huren bij Frame21? Dan heb je keuze uit een flexibel aanbod aan kantoorruimtes voor grote en kleine bedrijven. Bij ons krijg je een Private Office op maat. Van een afgesloten full service flexkantoor voor 1 persoon tot een grote privé vleugel van 400m2 voor 20+ werknemers. Wil je uitbreiden of juist minder ruimte? Met onze Turn Key kantoren is alles mogelijk! Flexibel? Yes sir! Everything is possible at Frame 21 in Roosendaal.

Full service kantoren zijn vanaf 15m2 – €550,- per maand all in!

  • Elk kantoor beschikt over natuurlijk daglicht.
  • De kantoren kennen een hoogwaardige afwerking.
  • Ze zijn stijlvol gemeubileerd.
  • Mogelijkheden tot personalisatie van jouw kantoor.
  • Gratis razendsnel internet en VOIP telefoon met eigen nummer per werkplek.
  • Onze professionele receptioniste ontvangt je gasten, klanten en leveranciers.
  • Bij afwezigheid nemen wij de telefoon op met jouw bedrijfsnaam.
  • ICT-ondersteuning door onze huisleverancier die alle IT-vragen kan beantwoorden.
  • Maandelijkse huurprijs waar alles bij in zit, geen onverwachte kosten.
  • Huurcontract voor korte en lange termijn mogelijk.

Met een ruime keuze aan koffie – en theefaciliteiten, een drankje uit de goedgevulde bar in de Club Lounge of heerlijk lunchen in de Bistro the Belgian. Frame21 heeft echt aan alles gedacht. Bij ons werk je in een aangename omgeving die de productiviteit en arbeidsvreugde verhoogt! Ook als je enkel een flexwerkplek of virtual office nodig hebt, kun je bij ons terecht. Of liever een vergaderruimte huren? Alles is mogelijk!

Turn Key Kantoren – Long Term Kantoren

Groeit jouw bedrijf erg snel en heb je een grotere ruimte nodig? Of wil je een extra opdeling in jouw kantoorruimte? Heb je misschien een tijdelijk kantoor in Roosendaal nodig? Bij Frame21 hebben we de mogelijkheid om kantoren middels het turn key principe snel te veranderen of in te richten. Binnen no-time toveren wij jouw kantoor om van 100m2 tot maximaal 400m2, op basis van jouw wensen. Geniet van de grote flexibiliteit en van alle aanwezige Frame21 services. Dat is twee vliegen in één klap! Frame21 is de perfecte plek om een kantoor te huren.

Office inrichting en design naar jouw wens

Naast flexibiliteit in aantal werkplekken en vierkante meters bieden we ook office inrichting en design aan om jouw kantoor lekker passend en comfortabel te maken. We tekenen plattegronden met daarin de verschillende opties en mogelijkheden voor de indeling. Ontwikkelen voorstellen conform huisstijl of concepten kloppend bij het merk voor de aankleding. Of denken totaal out of the box mee om jouw flexkantoor jouw gevoel en uitstraling te geven. Voor het totale concept van het beste en lekkerste kantoor in de regio ben je bij ons aan het goede adres!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!