Frame21: One-stop-shop voor werken, ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen.

Flexwerken is hot en flexwerken bij Frame21 nog hotter!  Heb jij nog geen vast privé kantoor nodig, maar vind je het wel fijn om een werkplek tot je beschikking te hebben? Een flexplek huren bij Frame21 biedt uitkomst. Een aangename, behaaglijke sfeer in een trendy omgeving. Een kantoor dat beschikbaar is op de momenten wanneer jij dat wenst. Word lid van onze community. Een community waar professioneel en fun elkaar afwisselen. Met onze flexibele werkplekken bepaal jij zelf wanneer jij deel uitmaakt van de Frame21 members. Become a member of The Club Lounge! De uitgelezen plek om te sparren, te genieten van een goede bak koffie, een prachtige hole-in-one te slaan of om te genieten van een smaakvol glas wijn. That’s working at Frame21.

Onze flexplekken

Kom je flexwerken bij Frame21, dan word je automatisch Club Member. De flexplekken bevinden zich namelijk in The Club Lounge. Een plek waar werken en socializen hand in hand gaan. Een ruimte waar professionele werkplekken afgewisseld worden met een golfbaan en een lounge in vintage style! Deze heerlijke lounge kenmerkt zich door de authentieke details uit de jaren zestig. Oude radio’s, pick-up, zachte Chesterfield sofa’s en een retro aankleding. Een plek waar een relaxte sfeer hangt en de ideale plek is om tot rust te komen. Deze omgeving is gebaseerd op een luxe, vintage hotellounge. Even een moment van ontspanning tussen het harde werken door, stimuleert productiviteit en bevordert je focus.

Clublounge Frame21 foto 5

Frame21 Community

Stilteruimte of even lekker ontspannen?

Aan de andere kant van de lounge bevinden zich de werktafels en een stille ruimte. Het voordeel van deze flexibele werkplekken is dat er meerdere mensen zitten van andere bedrijven. Loop je even vast? Vraag naar hun mening en ideeën. Samen kom je tot veel meer. Dat is de Frame21 community, stronger together!

Werk je aan een hele belangrijke klus en hik je tegen een deadline aan? Zonder jezelf dan even af in de stille ruimte. Geheel geïsoleerd, maar wel met een schitterend uitzicht! Het is ook mogelijk om een private gedeelte van de clublounge te reserveren. Laat alle zware werkonderwerpen even voor wat het is en ga, onder het genot van een drankje, over op de luchtigere zaken in het leven.

Niemand wordt er beter van om acht uur lang achter elkaar door te werken en daarna direct naar huis te gaan. Tussen de bedrijven door moet er tijd zijn voor ontspanning. Sla een balletje op de golfbaan of maak een praatje met andere ondernemers. Natuurlijk kan een after work borrel niet missen. Na het werken even met collega’s en ondernemers een borreltje doen aan de bar!

Interesse in onze prijzen?

Download dan onze prijslijst

Wat houdt een flexplek in?

Ben jij vaak onderweg en heb jij maar een aantal dagen een vaste werkplek nodig? Wil jij uitbreiden of heb je tijdelijk meer werkplekken nodig? Of heb jij om welke andere redenen dan ook af en toe een werkplek nodig? Dan is een flexkantoor ideaal. Het biedt namelijk veel voordelen:

  • De meest flexibele oplossing.
  • Kostenbesparend, aangezien je maar een klein gedeelte betaalt ten opzichte van een vaste werkplek.
  • Werken wanneer jij dat wilt.
  • Altijd zeker van een werkplek.
  • Je kunt al een flexplek huren voor twee uren, maar ook voor een dag, een paar dagen, een week of een maand.
  • Je geniet van alle extra voordelen die Frame21 te bieden heeft.
  • Je bent nooit alleen en altijd omringd door andere professionele en creatieve ondernemers.
  • Je bouwt een groot netwerk op.

Club members

Ontdek ook de magie van deze flexwerk trend en word een Club Member. Wij bieden twee verschillende mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze flexplekken?

Stel ons dan je vragen.