Interesse in onze locatie? Ontvang dan snel een offerte!

KVK REGISTRATIE EN POSTADRES AL VANAF €79,-/MND
GENIET VAN DE PROFESSIONELE UITSTRALING, FACILITEITEN EN SERVICES VAN ONS KANTOOR
STIJLVOLLE KANTOREN – INSTAPKLAAR OF ZELF IN TE RICHTEN
RUIM AANBOD OP MAAT AL VANAF €550,- PER MAAND ALL-IN
VANAF €99,-/MND FLEXWERKEN IN BRUISENDE OMGEVING
PROFESSIONEEL EN SOCIAAL WERKEN IN ONZE CLUB LOUNGE

Kantoor huren of flexplek gebruiken?

Frame21 heeft voor elke vraag een kantooroplossing op maat!

Een kantoorruimte of werkruimte huren doe je bij Frame21. Met onze private offices geniet je van een vast kantoor in professionele omgeving met alle diensten om optimaal te kunnen werken. Onze flexplekken zijn een budgetvriendelijke oplossing voor wie geen vast kantoor nodig heeft, maar er wel steeds een ter beschikking wil hebben wanneer dat gewenst is. De virtual offices bieden naast een officieel postadres ook gemakkelijk toegang tot alle andere faciliteiten. Met dit complete aanbod maken we het huren van een inspirerende werkplek met uitstraling bereikbaar voor iedereen.

PRIVATE OFFICES

Wil jij je eigen Private Office? Een kantoor huren inclusief full service? Dan is het flexibele aanbod aan kantoorruimtes van Frame21 ideaal voor jou. Een kantoor voor 1 persoon of een grote vleugel van maximaal 400m2. Wij hebben een kantooroplossing op maat!

FLEXPLEKKEN

Geen vast kantoor, maar wel af en toe een ‘vaste’ werkplek? Werken in een bruisende omgeving? De flexplekken van Frame21 bieden uitkomst. Become a member of our community. In The Club Lounge combineer je met al het gemak focus en fun. Een stille ruimte afgewisseld met een relaxte lounge.

VIRTUAL OFFICES

Een professioneel adres, een zakelijk telefoonnummer en zakelijke postbehandeling, maar geen vast kantoor! Dat is genieten van alle lusten, maar geen vervelende lasten. Ideaal voor starters, ZZP’ers of ondernemers die veel in het buitenland zijn. Go pro met de virtuele kantoren van Frame21!

Over Frame21

Fun

Werken in het business center van Frame 21 is meer dan alleen werken. Het is ontspanning, gezellig en geeft plezier, kortom: Fun! De golfbaan en de ballenbak voor volwassenen dragen bij aan deze beleving. Natuurlijk zorgt ook de mix tussen Belgen en Nederlanders voor bijzondere anekdotes!

Fair business

Op een professionele en eerlijke manier ondernemen. Een community opbouwen waarbij je van elkaar kunt leren. Een groep ondernemers die elkaar versterken en die ideeën uitwisselen. Bij Frame21 gaat het om het saamhorigheidsgevoel en doen we niet aan ellebogenwerk.

Flexibel

Everything is possible at Frame21. Flexibiliteit is wat wij jou bieden. Wij verkopen geen nee, maar denken in oplossingen. Op zoek naar een perfecte kantoorruimte of een vergaderzaal? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij regelen het voor je.

Frame21

Bij Frame21 gaan deuren open voor degene die openminded, grensverleggend en grensoverschrijdend zijn. In ons business & meeting center worden al je zintuigen geprikkeld en haal je het optimale uit jezelf.